Hanhijoki Marjatta

Työhuoneen katuosoite: Lallukan taiteilijakoti Apollonkatu 13 a 52

Postinumero ja toimipaikka: 00100 Helsinki

Puhelin: 040 7394437

Sähköposti: [email protected]

Kotisivu: https://kuvataiteilijamatrikkeli.fi/taiteilija/marjatta-hanhijoki

Tulo-/ajo-ohjeet työhuoneelle: Julkiset liikennevälineet: raitiovaunut ja bussit Runeberginkatu, jää pois Apollonkadun pysäkillä.
Olen ulko-ovella vastassa tasatunnein klo 12, 13, 14, 15 ja siitä ohjaan A-portaan aulaan hissille ja siitä
4. kerrokseen, ovessa 52 lukee Hanhijoki.
Huom! Sunnuntaina viimeinen aika jo klo 14.45, jolloin olen ulko-ovella vastassa.
Koska Lallukan taiteilijakoti on monen eri alan taiteilijan koti pyrin näin estämään eksymiset ja saamaan kaikki luokseni sujuvasti.
Minulla on koira Hetta, joka asuu samassa osoitteessa, se on hyvin ihmisrakas, mutta jos jollekin se on este, niin minun parasta sanoa se nyt heti tulijoille.
Sadesäällä toivon mukaan sisäkenkiä, villasukkia tai tossuja tms.

Ohjelma tapahtuman aikana: Ripustan ateljeeseen näyttelyn, jossa on esillä akvarelleja, piirroksia ja grafiikan vedoksia.
Tarjolla on pientä syötävää.

Viimeisellä tunnilla klo 15-16 lauantaina piirrämme ilman ohjausta elävää mallia croquis eli lyhyitä muutaman minuutin asentoja. Ottakaa omat välineet mukaan esim A4 tai A3 piirustuslehtiöt ja kyniä, hiiliä ym.

Viimeisellä tunnilla sunnuntaina odotan ulko-ovella jo klo 14.45 sillä sunnuntaina klo 14.45-15.00 tutustumme Lallukan juhlasaliin, joka on A-rapun sisääntulosta heti vasemmalle kerros alaspäin portaita pitkin.
Samassa tilassa alkaa klo 15.00 talon oman taiteilijan Arttu Takalon konsertti, johon sisäänpääsy maksaa 10 e, mutta tuubit auki ryhmälle 5 e. Osallistuminen konserttiin on tietysti täysin vapaaehtoista, mutta sunnuntain viimeinen tunti klo 15-16 on tarkoitus viettää musiikkia kuunnellen. Tervetuloa! Toivoo, Marjatta Hanhijoki ja Hetta, joka jää konsertin ajaksi kotiin.

Lallukan taiteilijakoti Apollonkatu 13 a 52?>