ohjeet jäsenille julkisen taiteen tekijät sivun tekemiseen

Julkisen taiteen tekijät -sivusto

Taidemaalariliiton internetsivujen Julkisen taiteen tekijät -osasto esittelee teoskuvin ja tiedoin Taidemaalariliiton jäseniä, jotka tekevät julkisen taiteen projekteja. Internet-sivu on jäsenille hyvä tapa tuoda esille teoksiaan ja sivuilla mahdolliset tilaajat (esim. yritykset, yhdistykset, kunnat ja valtio) voivat nopeasti ja sujuvasti tutustua eri taiteilijoiden tuotantoon. Julkisen taiteen tekijät -sivu on osa liiton jäsenpalveluja, eikä sen luomisesta veloiteta erikseen.

Taidemaalariliiton Julkisen taiteen tekijät -sivuilla voivat esitellä julkisen taiteen projekteja ne jäsenet, jotka joko ovat tehneet julkisia taideprojekteja tai ovat osallistuneet julkisen taiteen taidekilpailuihin. Näytekuvat voivat olla kuvia toteutuneista projekteista tai luonnosehdotuksia, joilla on osallistuttu taidekilpailuun.


Ohje:

Pohja jäsenen omalle sivulle luodaan Taidemaalariliiton toimistossa. Lähetä pohjan luomispyyntö tm•gallerian projektisihteerille osoitteeseen [email protected]. Saat viestin, kun pohjasi on valmis. Tämän jälkeen pääset täyttämään tietojasi ja päivittämään sivua omalla henkilökohtaisella sivutunnuksellasi. Tämä tunnus on lähetetty sinulle sähköpostitse ja samalla tunnuksella pystyt myös mm. lukemaan jäsensivuja.

Taidemaalariliiton internetsivut toimivat helppokäyttöisellä wordpress-pohjalla. Pääset täyttämään ja päivittämään omaa sivuasi kirjoittamalla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjautumisikkunaan osoitteessa: www.painters.fi/wp-admin

Jos sivujen päivittäminen on erityisen raskasta, ota yhteys liiton toimistoon ja avustamme sivun teossa tai teemme sen puolestasi.

Julkisen taiteen tekijät -sivuille voit lisätä:

  • 1-3 näytekuvaa julkisen taiteen toteutuneista projekteista tai luonnosehdotuksia, joilla on osallistuttu taidekilpailuun. Kuvat ladataan jpg-muodossa.
  • Henkilötiedot: nimi, yhteystiedot
  • Y-tunnus (kyllä tai ei)
  • Lista julkisista teoksista
  • Ansioluettelo .pdf-muodossa
  • www-linkkiosoite
  • Taiteilijan esittelyteksti

Jos jätät jonkin kohdan tyhjäksi, ei sen otsikkokaan näy julkisella sivulla.

Internetsivun päivitys ja täyttö

Kysymykset sivujen päivityksestä ja täytöstä osoitteeseen: [email protected]

Kuvien lisääminen: valitse ”Lisää galleriaan” ja ”siirrä tiedostoja”. Tässä voit valita kuvatiedostot omalta koneeltasi. Järjestelmä näyttää kuvat internetsivuilla tietyn kokoisena, joten sinun ei tarvitse muokata kuvan kokoa etukäteen.

Tekstin lisääminen: tekstille on omat ohjeistetut paikkansa, joten sinun tarvitsee vain noudattaa sivulla olevia ohjeita kirjoittaessasi.

Sivun julkaisu: kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot valitse sivun vasemmasta yläreunasta Julkaise-valikko ja sieltä ”Julkaise/Päivitä”. Halutessasi tarkkailla sivua ennen julkaisemista, valitse ”Esikatsele muutokset”