Taiteilijatarvikevälitys

Taiteilijatarvikevälitys

Taidemaalariliiton Tarvikevälityksestä voit ostaa tai tilata työvälineitä ja tarvikkeita omakustannushintaan. Tämän lisäksi tuomme maahan sellaisia tarvikkeita, joista muut yritykset eivät ole kiinnostuneita markkinoiden pienuuden takia. Oma maahantuonti osaltaan edesauttaa hintojen pysymistä edullisena. Voit myös tilata tarvikkeita verkkotilauksella postitse.

Koronatilanteen vuoksi tavarantoimittajillamme on edelleen toimitusvaikeuksia. Emme saa kaikkia tilaamiamme tarvikkeita, tai ne tulevat pahasti myöhässä. Tehtailla on tuotanto-ongelmia. Toivomme asiakkailtamme malttia. Valikoimapuutteista huolimatta meillä on edelleen runsaasti taiteilijatarvikkeita saatavilla. Pyrimme jatkuvasti myös järjestämään korvaavia puuttuvien tilalle. Kyselkää tarvikkeiden saatavuudesta!

Avoinna: Ma 12–17, ti-to 9.15–17, pe 12–17, la 11–16
Taidemaalariliiton Tarvikevälitys on poikkeuksellisesti suljettu maanantaina 24.1.2022.

 

TARVIKEVÄLITYKSEN VERKKOTILAUS

Muut kuin taidemaalariliiton jäsenet voivat tilata tarvikkeita ennakkomaksulla, jolloin kirjoitamme laskun etukäteen, ja maksettuasi laskun lähetämme tarvikkeet. Voit tiedustella tarvikkeista ja tilaamisesta esim. sähköpostitse.

Tiedustelut:

myyntivastaava Jarmo Nordlin
p. 044 722 0736 (tilauksia ei tekstiviestitse)
tmltarvikkeet(a)painters.fi
Erottajankatu 9 B, sisäpiha
00130 Helsinki


Tarvikevälityksen lentolehtinen oppilaitosten opettajille (pdf-tiedosto): tarvikevalitysesite2020