Roivainen Mira

Työhuoneen katuosoite: Pormestarinkatu 2

Postinumero ja toimipaikka: 67100 Kokkola

Puhelin: 0400693981

Sähköposti: [email protected]

Kotisivu: http://www.miraroivainen.com

Tulo-/ajo-ohjeet työhuoneelle: Nouse ulko-ovelta rappuset ylös ensimmäiseen kerrokseen. Työhuone sijaitsee käytävällä oikealla puolen.

Ohjelma tapahtuman aikana: Esillä on tekemiäni maalauksia ja piirustuksia viime vuosilta. Myyn myös huokealla hinnalla varastosta kaivettuja grafiikan vedoksia (käteinen/mobilepay).

Kahvit keitän myös ja tarjoan keksiä/pullaa tms. :)

Pormestarinkatu 2?>

Tietoja Mira Roivainen

Olen 28-vuotias taiteilija, joka asuu ja työskentelee Kokkolassa. Valmistuin kuvataiteilijaksi Turun AMK:n Taideakatemiasta keväällä 2017. Minulla on myös aiempia taideopintoja Pohjoismaisesta Taidekoulusta Kokkolassa sekä Kymenlaakson Opiston Kuvallisen ilmaisun linjalta. Olen pohjimmiltani maalari, mutta teen paljon muutakin. Työskentelylleni on ominaista, että teen teoksia usealla eri välineellä tai materiaalilla ja leikittelen maalaustaiteen puolelta tulevilla traditioilla. Tapaan tehdä teoksia kokonaisuuksina, ja työstää useampaa teosta yhtä aikaa. Joskus idea lähtee jostakin elämässä vastaan tulleesta ärsykkeestä, joskus taas kiehtovasta kierrätysmateriaalista. Ihmisen tietynlainen kontrollin tarve, ja toisaalta sen keinotekoisuus, kiehtovat minua aiheina. Taidetta tekemällä järjestelen itselleni todellisuutta pieniksi, helpommin ymmärrettäviksi palasiksi.