Kantakaupungin galleriakierrokset

KANTAKAUPUNGIN GALLERIAKIERROKSET  2020

Suomenkielisillä opastetuilla galleriakierroksilla tutustutaan kantakaupungin taiteilijavetoisiin gallerioihin. Mukana ovat Galleria G, Valokuvagalleria Hippolyte, Galleria Sinne, Galleria Sculptor ja tm•galleria. Galleriakierrokset ovat sunnuntaisin kello 14-16. Vapaa pääsy. Oppaana Katariina Salmijärvi.  https://www.facebook.com/galleriakierrokset


Kantakaupungin galleriakierrokset syyskaudella:

4.10.

1.11. Opastettu galleriakierros alkaa klo 14 Galleria Sculptorista, Eteläranta 12, jossa esillä Mirimari Väyrysen näyttely Rapautuminen ja Niinä Rädyn näyttely Yksiö. Sen jälkeen kierros jatkuu Galleria G:hen (Katri Kuparinen: Katko Paperileikkauksia), tm•galleriaan (Sirkku Rosi: Livian huone) ja Hippolyteen (Natalia Kopkina: Studies and Notes ja Sanna Sarva: Traversing Visions.)

– Mirimari Väyrynen ja Niina Räty kertovat näyttelyistään Galleria Sculptorissa. Oppaana Katariina Salmijärvi.

HUOM: 1.11. kierrokselle on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu kierrokselle oheisen linkin takaa. Kierrokselle mahtuu mukaan ensimmäiset 15 henkilöä.
https://docs.google.com/forms/


Edellytämme kaikilta osallistujilta kasvomaskin käyttöä ja turvavälien noudattamista kierroksen aikana. Galleriatilat ovat avaria ja kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen.

 Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja ilmoitamme Kantakaupungin galleriakierroksen FB-tapahtumassa sekä osallistuvien gallerioiden kotisivuilla mahdollisista muutoksista.

 Vapaa pääsy, tervetuloa!