Avoin työpaikka

Työpaikkailmoitus: oikeudellinen neuvoja

Taidemaalariliitto ry etsii oikeudellista neuvojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Taidemaalariliitto on noin 1 500 jäsenen valtakunnallinen yhdistys, jonka tehtävänä on työskennellä maalaustaiteen edistämiseksi, valvoa kuvataiteilijoiden ammatillisia ja sosiaalisia etuja sekä tarjota taiteilijan ammatissaan tarvitsemia palveluja.

Oikeudellisen neuvojan tehtäviin kuuluu Taidemaalariliiton jäsenten oikeudellisesta neuvonnasta vastaaminen, koulutusten pitäminen kuvataiteilijoille sekä muut esihenkilön määräämät tehtävät. Oikeudelliseen neuvontaan kuuluu pääasiassa verotus-, työttömyys/sosiaaliturva- ja sopimusasioita.

Tehtävään valittavalta edellytetään asiakaspalvelutaitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta sekä erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Hakijalle katsotaan eduksi taiteen alan/kentän erityiskysymysten tuntemus ja kiinnostus kuvataiteeseen. Lisäksi eduksi on hyvä englannin kielen taito. Tehtävä sopii hyvin oikeusnotaarille / oikeustieteen maisterivaiheen opiskelijalle.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsopimus on määräaikainen. Sopimus solmitaan 12 kuukaudeksi, mutta jatko työsuhteelle tämän jälkeen on mahdollinen.

Kuukausipalkka asettuu noin 1 100 euroon riippuen valittavan henkilön kokemuksesta. Viikoittainen työaika on 16 tuntia (40 % 40 viikkotyötunnista). Työpäiviä on kaksi päivää viikossa (8 h/pv, sis. palkallinen, 60 minuutin pituinen ruokatauko). Työpäivät sovitaan vakiintuneesti tietylle kahdelle viikonpäivälle (esim. ti ja ke). Työn suorituspaikka on Taidemaalariliiton toimisto Erottajankadulla Helsingissä, työ on osaksi mahdollista tehdä etätyönä työntekijän niin toivoessa.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen: alina.manttari(a)painters.fi

Lisätietoja: Taidemaalariliiton toiminnanjohtaja Alina Mänttäri, puh. 044 766 4504, alina.manttari(a)painters.fi