Avoin työpaikka

Määräaikainen projektisihteeri Tarvikevälitykseen

Taidemaalariliitossa on avoinna 1 määräaikainen (10 kk) projektisihteerin paikka: Taiteilijatarvikevälityksen projektisihteeri

Taidemaalariliitto on Suomen ammattitaidemaalareiden valtakunnallinen järjestö, joka on perustettu vuonna 1929. Jäseniä liitolla on noin 1 600. Liitto työskentelee kuvataiteen edistämiseksi ja kuvataiteilijoiden ammatillisten ja sosiaalisten etujen parantamiseksi. Taidemaalariliitolla on galleria, taiteilijatarvikevälitys ja toimisto Helsingissä. Pääset tekemään tärkeää työtä taiteilijoiden työskentelyn edellytysten eteen osana innostunutta ja osaavaa pientä työyhteisöä.

Työtehtävään palkkaamisen ehtona on, että valitun henkilön palkkaamiseen saadaan TE-palveluiden yhdistyksille myöntämää 100 % palkkatukea 10 kuukautta kestävän työsuhteensa ajaksi. Suosittelemme olemaan yhteydessä TE-palveluihin ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkastamaan täyttyvätkö 100 % palkkatuen myöntämisen ehdot kohdallasi. Palkkatuetun työn tarkoituksena on parantaa työntekijän ammatillista osaamista ja edistää avoimille työmarkkinoille sijoittumista.

Projektisihteerin tehtävänä on työskennellä taiteilijatarvikevälityksessä tarvikevälityksen myyntivastaavan ohjauksessa. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, materiaalineuvontaa sekä tilausten hallintaa ja verkkokaupan ylläpitämistä.

Tehtävään valittavan tulee olla palvelualtis sekä kiinnostunut kehittymään työtehtävässä ja omata hyvät vuorovaikutus- ja tietotekniset taidot (mac-ympäristö). Lisäksi hänen tulee olla riittävän oma-aloitteinen. Valittavalla tulee olla hyvä opintoihin ja käytännön kokemukseen perustuva tuntemus taidemaalareiden käyttämistä materiaaleista ja työvälineistä sekä valmius kassatyöskentelyyn ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Valittavalla tulee olla hyvä suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Muut kielet katsotaan eduksi tehtävään valittaessa.

Tarvikevälityksen projektisihteerin työaika on 26 tuntia viikossa erikseen sovittavien työvuorojen mukaisesti. Palkka on 1509,65 € /kk. Työaikaan sisältyy palkallinen ruokatauko.

Työt alkavat mahdollisimman pian valittavan henkilön kanssa erikseen sovittavana päivänä. Tehtävään valittava henkilö perehdytetään työhön. Tehtävässä noudatetaan valtion virka- ja työehtosopimusta liiton henkilöstösäännössä määritellyin osin. Tehtävässä on viiden (5) kuukauden koeaika.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen yhtenä tiedostona osoitteeseen: elisa.lientola(a)painters.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä eli toimitahan ripeästi, mikäli työ kiinnostaa. Toivomme valittavan henkilön voivan aloittaa työt 1.2.2024 mennessä tai mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: Tarvikevälityksen myyntivastaava Ulla Saarinen, ulla.saarinen(a)painters.fi puh. 044 722 0736