Maalauksen illat – aikataulu

Maalauksen illat– taiteilijat kertovat omasta työskentelystään!

Taidemaalariliitto järjestää syksyllä 2018 kolme maalaustaiteelle omistettua iltaa. Illat järjestetään tm•gallerian tiloissa Helsingissä tiistai-iltaisin klo 17.30. Päivämäärät: 11.9., 16.10. ja 13.11. Osoite on Erottajankatu 9 B, 00130 Helsinki.

Taidemaalariliiton jäsentaiteilijat kertovat omasta työskentelystään! Illan aikana on mahdollista tavata toisia taiteilijoita ja taiteesta kiinnostuneita kuulijoita, ja keskustella heidän kanssaan taiteesta ja taiteellisesta työskentelystä. Taiteilijaesittelyjen jälkeen on aika yleiselle keskustelulle ja vapaalle oleilulle kaikkien läsnäolijoiden kesken.

Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille taiteesta kiinnostuneille kuulijoille. Osallistuvat taiteilijat julkaistaan tapahtumailtaa edeltävällä viikolla.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Alina Mänttäri / alina.manttari(at)painters.fi

Osallistumisohje jäsenille


Syksyn 2018 aikataulu:

 

Maalauksen illassa 13.11.2018 taiteestaan kertoo kuvataiteilija Hanna Westerberg.

Tilaisuus on avoin kaikille taiteesta kiinnostuneille. Tervetuloa!

 

Hanna Westerberg

Hanna Westerberg on valmistunut vuonna 1998 Kuvataideakatemiasta, jonka jälkeen hän on pitänyt noin 20 yksityisnäyttelyä, ja osallistunut ryhmänäyttelyihin, sekä kotimaassa, että ulkomailla.

”Teokseni olivat 1992-2014 suurimmaksi osaksi etsauksia, isokokoisia hiilipiirustuksia ja tussimaalauksia. Niissä ilmaisuni perustui viivaan ja voimakkaan tilailluusion luomiseen. Työskentelin aina fyysisesti sen kohteen äärellä, jota kuvasin teoksissani. Viimeisen neljän vuoden aikana olen ruvennut maalaamaan öljyväreillä Okume-vanerille ja kankaalle. Teosteni kuvallinen kieli on vähitellen irtautunut välittömästä luonnonhavainnosta ja huomioni kohteeksi on noussut maalaus ja sen väri-ilmaisu. Minulle on tärkeämpää se miten maalaan, kuin mitä maalaan. Etsin teoksilleni aiheita, jotka ovat samalla sekä henkilökohtaisia, että kyllin arkkityyppisiä, jotta voin kohdella niitä maalauksellisessa mielessä mahdollisimman vapaasti. Liikun kuvan eri äärissä kertovasta kuvasta abstraktioon ja herkästä, erittelevästä maalausjäljestä suurikokoiseen riehakkaaseen ilmaisuun.”

www.hannawesterberg.com
Instagram: hannawesterberg1

Hanna Westerberg, Modernismin tytär -näyttely, Taidesalonki, Helsinki, 2017. Kuva: Jussi Tiainen

 


Tutustu aiempien Maalauksen iltojen taiteilijaesittelyihin

 

Maalauksen illassa 16.10.2018 taiteestaan kertoi kuvataiteilija Janne Kärkkäinen.

Janne Kärkkäinen, Villi syke, öljyväri kankaalle, 165 x 130, 2018

Janne Kärkkäinen

Janne Kärkkäinen (s. 1981 Oulu) on valmistunut Kuvataideakatemiasta 2011 ja hän työskentelee pääasiallisesti maalaustaiteen parissa. Kärkkäisen töitä on nähty aikaisemmin muun muassa Hyvinkään taidemuseossa, Rauman taidemuseossa ja HAMissa. Viimeisin yksityisnäyttely Kärkkäisellä oli Espoossa Galleria AARNIssa syksyllä 2018.

Karikatyyrimäinen sydänhahmo on ollut maalauksieni aiheena jo useamman vuoden ajan. Tämä sydänhahmo on jonkinlainen itseni alter ego, joka esiintyy usein tilanteissa, joissa on tapahtumassa jotain hämmentävää ja epäselvää. Tällaisissa tilanteissa sydän luo katseensa katsojaan ja kysyy: mitä nyt, mitä tapahtuu?

Sydän on kiinnostava maalauskohde, sillä se on tulkittavissa hyvin monella tapaa. Toisaalta se on rakkauden ja välittämisen symboli, mutta toisaalta on aina olemassa mahdollisuus, että se särkyy. Toisinaan, kiihtyneenä, se sykkii villisti. Toisinaan hellä paijaus rauhoittaa nopeasti sen rytmin. Joka tapauksessa, sydän jatkaa sykkimistään, tahdosta riippumatta,  loppuun saakka.

”Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä. ” – Antoine de Saint-Exupéry

www.jannekarkkainen.com


Maalauksen illassa tiistaina 11.9.2018 klo 17.30 taiteestaan kertoivat kuvataiteilijat Ilari Hautamäki ja Ville Räty.

 

Ilari Hautamäki, Greenwall, 2017, muste ja öljy kankaalle, 160 x 210 cm.

Ilari Hautamäki

Ilari Hautamäki on Kuvataideakatemiasta vuonna 2011 valmistunut kuvataiteilija. Hautamäki on pitänyt näyttelyitä Helsingissä, ulkopaikkakunnilla ja ulkomailla. Hautamäen viimeisin yksityisnäyttely nähtiin HAM galleriassa, keväällä 2017.

”Maalaukseni ovat muotoon ja väriin perustuvia, semi-esittäviä havainnointeja näkyvästä ja ei näkyvästä. Esittävää aihetta enemmän minua kiinnostaa maalauksessa minkä tunnelman se luo ja miten maalaus näyttäytyy katsojalle. Vastakohdat, jännitteet ja harmonia ovat myös seikkoja, johon työskentelyni perustuu.”

http://ilarihautamaki.com

 

Ville Räty

Ville Räty on Saimaan ammattikorkeakoulusta vuonna 2005 valmistunut kuvataiteilija. Viimeksi Rädyn teoksia oli esillä Mäntän kuvataideviikoilla 2018.

Ville Räty, Accelerated Destruction.

”Ville Räty on kuvataiteilija, joka maalaa maisemia. Maisemat ovat pääosin fiktiivisiä, erilaisia paikka- ja tilakokemuksia yhdisteleviä montaaseja. Teosten maisemat ovat metakuvitusta siitä, millaiseksi kuvittelemme tulevaisuuden ympäristön. Räty maalaa toisteisesti ja rakentaa isoja kokonaisuuksia. Sama teema toistuu pienin variaatioin, ja kokonaisuus kasvaa kiinnostavaksi tarinaksi, jossa maiseman pienet vaihtelut saavat suuria merkityksiä. Rädyn maisemat ovat usein urbaaneja, mutta eivät suoranaisia kaupunkeja. Ne ovat rakentuvia tai raunioituvia, rajalla olevia.

Visuaalisesti Rädyn maalaukset ovat helposti tunnistettavia. Hänen omaperäinen kädenjälkensä yhdistelee maalausjälkeen monotypia- ja sapluunatekniikoita. Maalausten pinta on usein lähellä abstraktiota ja uusimmissa maalauksissa aihe saattaa miltei kadota abstraktiin pintaan.” Veikko Halmetoja, kuraattori, kriitikko.

www.villeraty.com


KEVÄÄN 2018 AIKATAULU:

Maalauksen illassa tiistaina 8.5.2018 taiteestaan kertoivat kuvataiteilijat Salla Myllylä, Alina Sinivaara ja Tero Annanolli.

 

Salla Myllylä, stillkuva teoksesta Puuni, HD video, 2015

Salla Myllylä työskentelee liikkuvan kuvan ja piirustuksen väliin jäävällä alueella paikkasidonnaisesti. Salla havainnoi teostensa kautta asuinympäristöä tai paikkaa, jossa hänellä on tilaisuus työskennellä. Aikasarjakuvaus ja ympäristöön toteutettu piirtämisen teko ovat keskeisiä hänen työskentelyssään. Tuloksena syntyy arkipäivän videoita, jotka ensiesitetään syntymäpaikalla. Vaikka hän on päätynyt työskentelemään linssipohjaisesti, on maalaamiseen liittyvä ajattelu hänelle edelleen tärkeää.

Salla Myllylä asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on valmistunut Vapaasta Taidekoulusta vuonna 2009 ja Kuvataideakatemiasta vuonna 2014. Hän on osallistunut useisiin kansainvälisiin video- ja filmifestivaaleihin. Hänellä on Helsingissä Forum Boxin Mediaboxissa näyttely 4.–27.5.2018 ja Turussa B-galleriassa syksyllä 2018.

http://www.sallamyllyla.com

 

Alina Sinivaara käsittelee maalauksissaan urheilun, erityisesti jalkapallon, kuvastoa. Alina maalaa ekspressiivisellä otteella jalkapallokenttiä ja -stadioneita, mainoskylttejä, verkkoja, maaleja, peliasuja ja palloja. Hän näkee jalkapallon universaalin kielen ja joukkuelajien yhteispelin sääntöineen kommenttina nykymaailmasta. Lajin yhteisöllisyys, reilu peli, globaali pallottelu ja voiton tematiikka kiinnostavat häntä.

Alina Sinivaara valmistui taidemaalariksi Vapaasta Taidekoulusta 2007 ja taiteen maisteriksi Taideteollisesta korkeakoulusta vuonna 2005. Hänen teoksiaan on ollut esillä useissa näyttelyissä, edellinen yksityisnäyttely oli Galleria Pirkko-Liisa Topeliuksessa Helsingissä 2015. Sinivaaran teoksia on mm. Suomen valtion ja Paulon säätiön kokoelmissa.

https://www.alinasinivaara.fi

Teoskuva: Alina Sinivaara: Juhlamaali, akryyli ja öljy kankaalle,73 cm x 81 cm, 2018

 

Tero Annanolli, Lintutarha III

Tero Annanollin värikylläiset maalaukset käsittelevät ajan kulkua, myyttejä ja visuaalisia kerrostumia; kukkia ja veistoksia, lintuja, paikalliskasvien herbaariota. Tero on kiinnostunut taidehistorian vaikutuksesta nykyhetkeen.

Maalaukset ovat saaneet vaikutteita Roomasta, Jakartasta ja Pariisista. Maalaukset Annanolli on toteuttanut esimerkiksi pyöreille pöytäliinoille ja rullaverhokankaille. Pöytäliinat ja muut jo kertaalleen käytetyt kankaat toimivat siis maalausten pohjina. Maalaustekniikkana Tero on käyttänyt lehtimetalleja ja pullotussia. Taiteilija ihailee vanhaa käsityötaidetta ja -taitoja. Hän haluaa ottaa vaikutteita vanhasta, mutta haluaa tuoda sen omalla tavallaan nykyhetkeen. Taiteilija kuvaa työskentelytapaansa vanhojen tekniikoiden uusiokäytöksi.

Tero Annanolli on valmistunut Taideteollisesta korkeakoulusta vuonna 2004 ja hänen teoksiaan on useissa kokoelmissa Suomessa ja ulkomailla. Hän on myös toiminut aktiivisesti taiteilijajärjestöjen luottamustehtävissä.

www.annanolli.com

 


Maalauksen illat -tilaisuus 27.2.2018

Maalauksen illat 8.5.2018 kello 17.30, tm•galleria. Taiteestaan kertoivat kuvataiteilijat Marja-Elina Uusitupa, Hanna Uggla ja Tanja Ahola. 

Työ kuva maalaus sarja(sta) Soundscape of Yamal 2014, koko 12×12 x 6. Osa installaatiota, jossa mukana ääni ja valokuvia

 

Marja-Elina Uusitupa on monitaiteilija, joka työskentelee taiteen eri alueiden parissa ja yhdistelee eri taiteen lajeja. Valokuvaus, maalaus, ympäristötaide, paikkasidonnainen ja käsitetaide, media ja äänimaiseman tallentaminen ovat hänen ilmaistapojaan. Usein teoksissa näkyy vastuullinen asenne maailmaan.

Marja-Elina Uusitupa on opiskellut Vapaassa Taidekoulussa ja suorittanut taiteen maisterin tutkinnon Aalto Yliopistosta.

www.marjaelinauusitupa.net

 

 

Hanna Uggla maalaa expressiivisiä maalauksia pääasiassa öljyväreillä, mutta käyttää myös akvarellivärejä ja mustetta. Maalaaminen on hänen tapansa kommunikoida ja dokumentoida asioita. Hanna käsittelee taiteessaan rasismia ja naisten asemaa vastakohtien avulla: pelko ja tanssi, kaos ja harmonia.

Hanna on valmistunut Taidekoulu Maasta vuonna 2008 ja hän on osallistunut useisiin ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin Suomessa. Hänen seuraava yksityisnäyttelynsä on Hangossa.

www.hannauggla.com

Teoskuva: Hanna Uggla. Kevät, öljy kankaalle, koko 200 x150 cm.

 

Teoskuva: Tanja Ahola. Sarjasta 8 tanssia / ”Ona Kamu” 2017 / Akryylimaalaus / 120 x 150 cm

Tanja Ahola on valokuvaaja ja kuvataiteilija. Hän valmistui vuonna 1998 Taideteollisesta Korkeakoulusta taiteen maisteriksi. Tanja on katsonut ihmisiä kameran linssin läpi jo kaksikymmentä vuotta, kouluajoista lähtien hän on saanut työskennellä valokuvaajana ja graafisena suunnittelijana maamme parhaiden teatterin, tanssin ja musiikin tekijöiden kanssa. Hänen työnsä on ollut monipuolista luomista ulottuen taiteilijoiden visioiden toteen tuottamisesta esittävän taiteen dokumentointiin ja ainutkertaisten ihmisten henkilökuvaukseen. Lisäksi hän on luonut omintakeista juliste- ja markkointikuvataidetta ja lavastanut näytelmiä. Hän laajensi lopulta ilmaisutekniikkaansa maalaukseen vuonna 2011.

Tanja Ahola tekee taiteellista tutkimusta liikkeen merkityksestä ihmiselle. Hänen pyrkimyksenään on löytää inspiraatio hetkessä tapahtuvista mielenliikkeistä ja läsnäolon laadusta. ”Kehon kertomuksia”. Hän työstää aihetta maalaamalla autenttista liikettä tienä ihmisen ytimeen. Tanja Ahola käyttää malleina tanssijoita ja tutkii myös liikkujia, ihmisiä, joilla ei ole ammatillista tanssijan kokemusta. ”Yritän ymmärtää ihmisen osaa median, teknologian, tieteen, politiikan ja viihteen puristuksessa. Mitä rationaalisempi kuva ihmisestä voidaan muodostaa, sitä enemmän syntyy kaipuuta selittämättömälle. Koen, että selittämättömän kanssa oleminen on tässä ajassaensiarvoisen tärkeää, jotta ihminen voisi löytää paikkansa.”

http://tanjaahola.net

 


Maalauksen illat -tilaisuus 27.2.2018

Maalauksen ilta tiistaina 27.2.2018 klo 17.30 alkaen tm•gallerialla. Taiteestaan kertoivat kuvataiteilijat Merja Salonen Di Giorgio ja Mari Pihlajakoski.

 

Merja Salonen Di Giorgio: Kantava voima, öljy kankaalle, 2009, 114 x 171 cm.

MERJA SALONEN DI GIORGIO

Olen taidemaalari ja kuvataiteilija. Olen käynyt TaiKin Pallasohjelman eli taiteen maisterin koulutuksen vuonna 1999 ja sitä ennen nelivuotisen Imatran taidekoulun.

Minua innoittaa taiteellisessa työssäni mm. ihmisen jäljet kulttuuriympäristössä, paikan henki , `genius loci´, sekä historian kerrokset ja Grand Tour, eli erilaiset historialliset opintomatkat. Viimeisten 20 vuoden aikana olen keskittynyt maalaamaan öljyvärein kankaalle ja sekatekniikoin paperille. Olen kiinnostunut historiallisista pigmenteistä ja materiaaleista sekä perinteisistä maalausmenetelmistä.

Olen myös toteuttanut pysyviä ympäristöteoksia mm. betonista Helsinkiin. Töitäni on mm. Helsingin kaupungin ja Lahden taidemuseon kokoelmissa. Taidemaalariliiton varsinaisen jäsenyyden sain vuonna 2004.

MARI PIHLAJAKOSKI

Mari Pihlajakoski: The Other Sister 1-2, akryyli- ja öljyvärimaalaus 2012, 114 x 200 cm

Mari Pihlajakoski työskentelee pääasiallisesti taidemaalauksen keinoin. Häntä kiinnostaa erityisesti nyky-yhteiskunnan ja sen asukkaiden haavoittuvaisuus. Näennäisen pinnallisuuden taakse kätkeytyy yksinäisyyttä, epävarmuutta, ristiriitoja ja ulkopuolisuuden tunnetta. Tuttu elintila muuttuu oudoksi ja läpipääsemättömäksi.

Pihlajakoski on valmistunut Taiteen maisteriksi kuvataiteen koulutusohjelmasta Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta 2013. Hän asuu ja työskentelee Helsingissä.


SYKSYN 2017 AIKATAULU

OSALLISTUVAT TAITEILIJAT:

Seuraava Maalauksen ilta on tiistaina 12.12.2017 klo 17.30 alkaen tm•gallerialla. Tällä kertaa taiteestaan kertoo kuvataiteilija Jarmo Palola.

Tervetuloa kuuntelemaan Jarmon taiteellisesta työskentelystä ja teoksista. Tilaisuus on avoin kaikille taiteesta kiinnostuneille.

……..

JARMO PALOLA (s.1970) on espoolainen kuvataiteilija, joka asuu ja työskentelee Espoossa.

”Minulla on tarve selvittää suhdetta itseeni ja ympäröivään todellisuuteen. Taidemaalaus on välineenäni tässä prosessissa ja maisema keskeisin visuaalinen viitekehykseni. Sen kautta projisoin ajatuksiani ja mielikuviani teoksiksi.”

Palola on opiskellut Taiteen maisteriksi Taideteollisessa korkeakoulussa, Helsingissä ja on pitänyt lukuisia yksityisnäyttelyitä ja osallistunut ryhmänäyttelyihin vuodesta 1992. Hän on Taidemaalariliiton ja Espoon kuvataiteilijat ry:n jäsen.

Teoskuva: Jarmo Palola, Paanajärvi II, 2014, öljy mdf-levylle, 102 x 100 cm


Tiistaina 21.11.2017 alkaen klo 17.30 esittelyssä ovat kuvataiteilijat Annukka Laine, Kaija Mäenpää, taiteilijaduo Paananen & Ulvila ja Anna Tahkola

ANNUKKA LAINE

Annukka Laine (s. 1955) on ylöjärveläinen taiteilija, jonka debyyttinäyttely nähtiin Tampereella 1983. Laineen teoksia on nähty 2000-luvulla mm. Hollannissa, Lontoossa ja New Yorkissa. Hänen taiteelliseen toimintaan kuuluu mm. liturgisten tekstiilien suunnittelu ja kuvitustyöt.

Maalaaminen ja visuaalisuus on Annukka Laineelle keino hahmottaa itseä, maailmaa ja elämää. Osa teoksista syntyy oman elämän vaihtelevista tunnelmista ja ne ovat olleet kanavana erityisesti sisäisten kipujen, mutta myös ylityksen ja kiitoksen ilmaisemisessa.

http://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/fi/taiteilijat/2379

Kuva: Annukka Laine. Sovituksen äiti, 2008, öljy kankaalle (valokuvaaja Tiina Kuivalainen)

 

KAIJA MÄENPÄÄ

Kaija Mäenpää asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on opiskellut Kuvataideakatemiassa Helsingissä 1985–1990 sekä suoritanut maisteriopinnot 1996–1998. Hän on esittänyt teoksiaan yksityis- ja yhteisnäyttelyissä kotimaassa ja ulkomailla. Mäenpään teoksia on (mm.) seuraavissa kokoelmissa: Nykytaiteen museo Kiasma, EMMA Espoon modernin taiteen museo, HAM Helsingin taidemuseo sekä Jenny ja Antti Wihurin rahaston kokoelma.

Mäenpään maalauksissa yhdistyvät kuvatila sekä kolmiulotteinen esineellinen tila. Nämä tilallisuuden kerrostumat rakentavat teosten ajallisuuden merkitysten kerrostuneisuutta.

www.kaijamaenpaa.com

Kuva: Kaija Mäenpää. Vanha peili: Pimeä nurkka, 2013, öljy kankaalle, 175×240 cm

 

PAANANEN & ULVILA

Paananen & Ulvila on kahden erilaisen taidemaalarin muodostama taiteilijapari. Henkilökohtaisista kontrasteista huolimatta yhdessä maalatessaan heidän työskentelystään muodostuu ikään kuin kolmas taiteilija, joka on erilainen kuin kumpikaan tekijöistä yksinään, vaikka molempien kädenjälki on edelleen tunnistettavissa teoksista.

Molemmat tekijät ovat valmistuneet kuvataiteilijoiksi Saimaan ammattikorkeakoulusta. He työskentelevät nykyään Tampereella ja ovat tehneet yhteismaalauksia vuodesta 2014.

Teoskuva: Paananen & Ulvila. Selfie With My Fave Gals, öljyväri ja tempera kankaalle, 2017

 

 

ANNA TAHKOLA

Anna Tahkola on 33-vuotias kuvataiteilija. Hän on valmistunut Aalto yliopistosta taiteen maisteriksi kuvataiteen koulutusohjelmasta vuonna 2015.

Anna työskentelee maalauksen, piirustuksen, performanssin ja kirjoittamisen parissa. Tärkeitä aiheita taiteessa ovat yksilön suhde yhteiskuntaan ja luontoon, sukupuoli ja muutos. Anna asuu ja työskentelee tällä hetkellä Turussa.

Teoskuva: Anna Tahkola. Lydia.


 

  • Tiistaina 31.10. alkaen klo 17.30 esittelyssä ovat kuvataiteilija Sari Tenni ja taidemaalari Maaria Märkälä

Seuraava Maalauksen ilta on tiistaina 31.10.2017 klo 17.30 alkaen tm•gallerialla. Tällä kertaa taiteestaan kertoo kuvataiteilija Sari Tenni ja taidemaalari Maaria Märkälä. Sarin esitys alkaa kello 17.30 ja Maarian esitys on sen jälkeen.

SARI TENNI
Sari Tenni on valmistunut Kuvataideakatemiasta kuvataiteen maisteriksi vuonna 2010 sekä Taideteollisesta korkeakoulusta taiteen maisteriksi vuonna 2000. Tenni valittiin vuonna 2005 Taidekeskus Salmelan kesän nuoreksi taiteilijaksi.

Sari Tenni on toiminut Vapaan Taidekoulun rehtorina, ja hänen teoksiaan on mm. Suomen valtion ja Paulon säätiön taidekokoelmissa.

http://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/fi/taiteilijat/2620

Kuva: Sari Tenni, ateljeekuva

 

 

MAARIA MÄRKÄLÄ
Maaria Märkälä on opiskellut Pekka Halosen akatemiassa ja Vapaassa Taidekoulussa. Maaria on toiminut Taidemaalariliiton hallituksen puheenjohtajana kaudet 2008–2016. Maaria Märkälän kolmen viime vuoden yksityis- ja yhteisnäyttelyt ovat olleet Berliinissä, Helsingissä, Madridissa, New Yorkissa, Osakassa, Tampereella, Viljandissa ja Ylläksellä. Nyt hänen maalauksiaan on esillä AVA galleriassa Helsingissä.

Taide-lehden päätoimittaja Pessi Rautio kirjoittaa Maaria Märkälän taiteesta: ”Märkälän maalaustapa, joka tuo mieleen ekspressionismin (jonka kuvataiteellisen tyylin eräs merkittävimpiä keskuksia on juuri Berliini) on johdonmukainen, se paksu, miltei ruokaisa väri Märkälän maalauksissa kertoo siitä, että maalauksen ei ole tarkoitus häivyttää itseään taustalle.”

https://www.maariamarkala.com

Kuva: Maaria Märkälä, I Never Promised You a Rose Garden, 50x50cm, öljy kankaalle, 2017


 

  • Tiistaina 19.9. alkaen klo 17.45 esittelyssä taidemaalari Merihelena Leskinen

Syyskuun Maalauksen iltaan on ilmoittautunut Merihelena Leskinen. Merihelena on opiskellut Taidekoulu Maassa ja Vapaassa Taidekoulussa. Hänen teoksiaan on Lohjan kaupungin ja Suomen valtion kokoelmissa. www.merihelena.fi

Tervetuloa kuuntelemaan taiteilijaesittelyä ja keskustelemaan taiteen tekemisestä. Tilaisuus on avoin kaikille taiteesta kiinnostuneille. Ilmainen sisäänpääsy.

Teoskuva: Merihelena Leskinen, Lohjanmeri, 2016, koko 134 x 200 cm.


 

  • Tiistaina 15.8. esittelyssä kuvataiteilija Päivi Allonen

Tiistaina 15.8. Taidemaalariliiton tm•gallerialla omaa taiteellista tuotantoaan esittelee kuvataiteilija Päivi Allonen. Päivi Allonen (1972) asuu ja työskentelee Vantaalla. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi vuonna 1998 Imatran taideoppilaitoksesta ja täydentänyt vuonna 2014 koulutustaan Lahden taideinstituutissa (kuvataiteilijan AMK –tutkinto).

TERVETULOA kuuntelemaan Päivin esittelyä ja tutustumaan muihinkin taiteilijoihin. www.paiviallonen.fi