Maalauksen illat

MAALAUKSEN ILLAT – TULE KERTOMAAN OMASTA TYÖSKENTELYSTÄSI!

Taidemaalariliitto järjestää syksyllä 2018 kolme maalaustaiteelle omistettua iltaa.

Illat jatkavat syksyllä 2017 aloitettua Maalausten iltojen -sarjaa. Illat järjestetään tm•gallerian tiloissa Helsingissä tiistai-iltaisin alkaen klo 17.30. Päivämäärät:11.9., 16.10. ja 13.11. Osoite on Erottajankatu 9 b, 00130 Helsinki.

Maalauksen iltojen keskipisteenä ovat Taidemaalariliiton jäsentaiteilijat. Tule kertomaan omasta työskentelystäsi! Illat ovat suunnattu etupäässä nuorille taiteilijoille, mutta esiintyminen on avointa kaikille Taidemaalariliiton jäsenille. Illan puhujat määräytyvät ennakkoilmoittautumisjärjestyksen mukaan. Voit myös ilmoittautua paikan päällä, jos puhujia vielä mahtuu iltaan. Illan aikana on mahdollista tavata toisia taiteilijoita ja keskustella heidän kanssaan taiteesta ja taiteellisesta työskentelystä.

Iltojen on tarkoitus toimia matalan kynnyksen vertaistukitapahtumina. Puhujien ei tarvitse olla harjaantuneita esiintyjiä, vaan esiintymisen voi ottaa myös harjoittelun kannalta. Mieti mitä maalaus on sinulle? Mitä, miten ja miksi teet taidetta?

Jokaiselle puhujalle on varattu kymmenen minuuttia oman työskentelyn esittelemiseen ja mahdolliseen keskusteluun yleisön kanssa. Taiteilijaesittelyjen jälkeen on aika yleiselle keskustelulle ja vapaalle oleilulle kaikkien läsnäolijoiden kesken.

Tilaisuudessa on käytössä videotykki ja macbook, sekä äänentoistojärjestelmä mikrofoneineen.

Varaudu esittelemään työskentelyäsi kuvin. On toivottavaa, että tuot kuvat paikan päälle muistitikulla. Jos tämä ei onnistu, niin voit lähettää kuvat sähköpostilla ilmoittautumisen yhteydessä. Taidemaalariliiton toimistossa ei tehdä kuvankäsittelyä.

www.painters.fi/oma-puheenvuoro -sivulle on koottu neuvoja oman puheenvuoron suunnitteluun.

Taidemaalariliiton puheenjohtaja Marja-Liisa Jokitalo moderoi iltoja.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoittautumiset(at)painters.fi otsikolla ”Maalauksen ilta, päivämäärä”. Jokaiseen iltaan otetaan kymmenen puhujaa. Saat sähköpostin lähettämisen jälkeen viestin siitä, että ilmoittautumisesi on tullut perille, sekä myöhemmin viestin siitä, miten sijoitut ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maalauksen illoissa taiteilijaesittelyjä pitävät Taidemaalariliiton jäsentaiteilijat, mutta tilaisuuden seuraaminen ja keskustelu on avointa kaikille taiteilijoille ja taiteesta kiinnostuneille henkilöille.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Alina Mänttäri / alina.manttari(at)painters.fi