TAITEILIJAJÄRJESTÖJEN GALLERIAT AVAUTUVAT JÄLLEEN

Helsingissä sijaitsevat valtakunnallisten kuvataidejärjestöjen galleriat avautuvat touko-kesäkuun aikana yleisölle. Eristyksissä kertyneen kuvataiteen nälän voi käydä tyydyttämässä Galleria G:ssä, Valokuvagalleria Hippolytessä, MUU Galleriassa, Galleria Sculptorissa ja tm•galleriassa.

Maaliskuussa sulkeutuneen ja nettiin siirtyneen kuvataide-elämän avautuminen mahdollistaa katsojan paluun kokemaan teoksia itse näyttelytilaan fyysisten taideteosten äärelle.

Ensimmäisenä avaa ovensa Galleria Sculptor TUULI SAAREKKAAN ja ERKKI NAMPAJÄRVEN näyttelyillä perjantaina 22.5. alkaen. Ensimmäisen viikon ajan Sculptorin näyttelyihin pääsee sopimuksen mukaan ja 1.6. jälkeen normaaliaukioloaikojen puitteissa.

Seuraavaksi yleisölle avautuvat uudelleen tiistaina 2.6. koronan vuoksi maaliskuussa kesken jääneet näyttelyt: VEERA NYKÄSEN näyttely Galleria G:ssä sekä MUU Galleriassa JUKKA HAUTAMÄEN ja HANNU TÖYRYLÄN näyttelyt.

LAURA BÖÖKIN ja KIRA LESKISEN näyttelyt avaavat ovensa Valokuvagalleria Hippolytessä perjantaina 5.6. ja tm•galleria aloittaa näyttelykesän HELI PENTTISEN näyttelyllä keskiviikkona 10.6. alkaen.

Gallerioissa on turvallista vierailla. Turvallisuuteen on panostettu ja gallerioissa on tarkemmat ohjeet vierailijoille. Gallerianäyttelyt antavat nyt ihmisille ilmaisen mahdollisuuden kokea jotain korona-arjesta kohottavaa ja viettää kiireetöntä aikaa taiteen parissa.

 

Tervetuloa aitojen taide-elämysten pariin!

 

LISÄTIETOJA JA OHJEITA LÖYTYY GALLERIOIDEN NETTISIVUILTA:

Galleria G, Pieni Roobertinkatu 10, Helsinki
https://www.taidegraafikot.fi/nayttelyt/

Valokuvagalleria Hippolyte, Yrjönkatu 8-10, Helsinki
https://hippolyte.fi/nayttelyt/

MUU Galleria, Lönnrotinkatu 33, Helsinki https://www.muu.fi/

tm•galleria, Erottajankatu 9 B, Helsinki
https://www.painters.fi/tmgalleria/

Galleria Sculptor, Eteläranta 12, Helsinki
https://sculptors.fi/galleria/