Taidemaalariliitolle uusi puheenjohtaja

Tiedote 28.11.2016

Taidemaalariliiton syyskokouksessa 25.11.2016 valittiin liiton hallitukselle uudeksi puheenjohtajaksi kaudelle 2017-2018 lahtelainen taidemaalari Marja-Liisa Jokitalo. Hän jatkaa Maaria Märkälän lähes yhdeksän vuoden työtä puheenjohtajana taidemaalareiden edunvalvojana. Puheenjohtajakausi alkaa 1.1.2017.

Taidemaalariliiton syyskokouksessa äänestettiin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi Marja-Liisa Jokitalo. Jokitalo on opiskellut taidemaalausta Lahden Taideinstituutissa ja valmistunut myös filosofian maisteriksi Helsingin yliopiston taiteiden tutkimuksen laitokselta pääaineenaan estetiikka. Taiteellisen työn lisäksi Marja-Liisa Jokitalo on opettanut sivutoimisesti visuaalisten alojen ammatteihin valmistuvia.

Marja-Liisa Jokitalo on toiminut aktiivisesti taiteilijajärjestöissä ja niiden luottamustehtävissä, niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla. Tällä hetkellä Jokitalo toimii Taidemaalariliiton hallituksessa toista kautta ja Taidemaalariliiton edustajana Suomen Taiteilijaseuran edustajistossa. Jokitalo on toiminut Hämeen taidetoimikunnan jäsenenä ja varapuheenjohtajana kaksi kautta.

 

Yhteystiedot:
Taidemaalariliitto
Erottajankatu 9 B, 00130 Helsinki

Toiminnanjohtaja Anna Koivusalo
Puh. 09-6811 0568
anna.koivusalo@painters.fi

Tiedote julkaistavissa 28.11.2016