Esteettömyys ja saavutettavuus

Esteettömyys ja saavutettavuus

Taidemaalariliiton tilat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa. Tiloissa toimii tm•galleria, Tarvikevälitys ja liiton toimisto.

Esteetön liikkuminen ja apuvälineet

Jos olet liikuntaesteinen, henkilökuntamme avustaa mielellään. Valitettavasti ovissa ei ole sähköisiä avauspainikkeita rakennuksen ollessa vanha. Tiloissa on saatavilla tuoleja istumiseen. Käytettävissä ei ole esteetöntä wc:tä.

Lisätietoja tiloista:

tm•galleria: tm•gallerian ulko-oven kynnyksen korkeus on 6,5 cm ja oven leveys 75 cm. Sisäänkäynnillä on tuplaovet, jotka saa tarvittaessa auki. Voit soittaa galleriaan avuntarpeesta, puh. 044 722 0731.

Tarvikevälitys ja toimisto: Tarvikevälitykseen käydään sisään sisäpihan B-rappukäytävän ovesta. Oven kynnyksen korkeus on 6 cm. Tarvikevälitykseen ja toimistoon kulku tapahtuu portaita pitkin. Askelmia on yhdeksän, yksittäinen askelma on 17 cm korkea ja portaiden vieressä on käsijohde. Tarvikevälityksen tavoitat puh. 044 722 0730. Henkilökuntamme tulee ovelle vastaan ja avustamme ostoksissa paikan päällä. Toimiston henkilökunnan kanssa voit sopia esteettömyyttä vaativan tapaamisen työajan puitteissa etukäteen.

Saavutettavuus

Taidemaalariliiton asiakaspalvelutilanteissa huomioidaan eri ihmisryhmien yhdenvertaisuus. Liiton henkilökunta on suomen- ja englanninkielinen. Ruotsinkielisiä asiakkaita neuvoo toiminnanjohtaja.

Liiton tilat ovat syrjinnästä vapaat.