Tuubit auki -sivuohje

Taidemaalariliitto 90 vuotta: Tuubit auki – Avoimet työhuoneet 26.–27.10.2019

Taidemaalariliiton internetsivujen Tuubit auki -osio esittelee kuvin ja tiedoin Tuubit auki -tapahtumaan osallistuvien taiteilijoiden työhuoneet.

Tapahtuma on avoin kaikille Taidemaalariliiton jäsenille, eikä siihen osallistumisesta veloiteta erikseen. Pohja jäsenen omalle Tuubit auki -sivulle luodaan Taidemaalariliiton toimistossa.

Lue tästä tarkemmat ohjeet: Tuubit auki -ohje

TÄSTÄ PÄÄSET PÄIVITTÄMÄÄN TUUBIT AUKI -sivupohjaa: www.painters.fi/wp-adminTUUBIT AUKI -MATERIAALIPANKKI

Tuubit auki -tapahtumaan osallistuvat taiteilijat saavat käyttää vapaasti näitä materiaaleja mainostaessaan tapahtumaa. Vaikka liitto tiedottaa tapahtumasta laajasti, toivotaan tapahtumaan ilmoittautuneiden taiteilijoiden jakavan tietoa omille kontakteilleen mahdollisuuksiensa mukaan.

TIEDOTE:
Lehdistötiedote lähetetään paikallisiin sanomalehtiin ja radioihin kautta Suomen. Voit silti olla itsekin yhteydessä paikalliseen lehteen.

TUUBIT AUKI -avoimet tyohuoneet_tiedote_2019

……………………………………………

JULISTE:
Julisteeseen voi lisätä kuvan tilalle oman ateljee- tai teoskuvan tai sen voi myös tulostaa sellaisenaan. Julisteessa on sen keskivaiheilla tyhjä tila taiteilijan nimeä ja tarpeen mukaan työhuoneen viitoitusta ja/tai osoitetietoja varten. Juliste kannattaa kiinnittää tapahtumaviikonlopun ajaksi kulkuopasteeksi työhuoneen sisäänkäynnin läheisyyteen. Sen lisäksi sitä voi levittää ennakkoon otollisiin paikkoihin julkisille ilmoitustauluille.

Määritä tulostaessa paperin koko A4 tai A3.

Julistepohja kuvalla –> lataa tästä

Julistepohja lisää oma teoskuva –> lataa tästä

Julistepohja pelkällä tekstillä –> lataa tästä

……………………………………………

SOSIAALINEN MEDIA:
Tuubit auki -tapahtumaa mainostetaan myös sosiaalisessa medissa. Facebookissa olevaa tapahtuma-sivua voi jakaa tutuille.

Tapahtuman mainonnassa voit käyttää Instagramissa alla mainittuja hashtageja (#), sekä merkitä liiton (@):
#tuubitauki
#tuubitauki2019
#taidemaalariliitto90vuotta
#taidemaalariliitto
@tmliitto

……………………………………………