Nouku Noora

Työhuoneen katuosoite: Pälkäneentie 13 B

Postinumero ja toimipaikka: 00510 Helsinki

Puhelin: 0407002872

Sähköposti: office@nouku.fi

Kotisivu: http://kuvataiteilijamatrikkeli.fi/taiteilija/nouku-noora

Tulo-/ajo-ohjeet työhuoneelle: ATELJE sijaitsee Hetekatehtaan B-rapun 2.kerroksessa. Punatiilirakennuksessa jossa myös tapahtumapaikka Ääniwalli sekä Skeittihalli.

ESTEETTÖMYYS PYYDETTÄESSÄ Käynti C-rapun tavarahissin kautta (lukittu hissi & verkkoaita) soita 0407002872. Hissiin mentäessä pieni kynnys sekä siirryttäessä II-kerroksessa C-rapusta B-rappuun (väliaikainen levy ramppina).

AJO-OHJEET Pälkäneentie on yhdensuuntainen. Mäkeläntieltä tai Teollisuuskadulta ajetaan Elimäenkatua Kuortaneenkadun/Lemuntien risteykseen ja käännytään Lemuntielle josta heti kivimuurin kohdalla oikealle Pälkäneentielle. Jatka mäki suoraan ylös ja eteenpäin kunnes olet Hetekatehtaan sisäpihan edessä, Pälkäneentie 13.

Ohjelma tapahtuman aikana:

Pälkäneentie 13 B?>

Tietoja Nouku Noora

Olen 44-vuotias Vapaasta Taidekoulusta 2018 valmistunut taidemaalari ja kuvataiteilija. Taustaltani ole sekä vaatesuunnittelija että graafinen suunnittelija. Tyylini on monitahoinen, se on kiinni vallitsevassa tunteessa ja hetkessä. Luovuuteeni synnyttää tavallaan kuvallisia ääripäitä – seesteisiä abstrakteja ’hajatelmia’ toisaalta semirealistisia groteskeja tulkintoja mm naiseudesta. Erilaisia tyylejäni yhdistää ekspressiivisyys ja voimakas jälki kuvapinnalla. Työskennellessäni työstän useita teoksia samanaikaisesti. Maalausteni kerronta sekoittaa elämän ‘faktoja’ ja outoa groteskia maailmankuvaa. Käytän maalatessani paljon symbolista kuvakieltä, ne ilmestyvät teoksiini osin sisäsyntyisesti yllättäen. Näissä tarinoissa sekoittuu sekoittuu maapallomme tila, poliittinen ilmapiiri, filosofiset pohdinnat, sisäiset kriisit, uhriutuminen, voittaminen. office ( a ) nouku.fi www.nouku.fi kuvataiteilijamatrikkeli.fi/taiteilija/nouku-noora