Taidemaalariliiton toiminta koronavirusepidemian aikana

TAIDEMAALARILIITON TOIMINTA KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA – tiedoksi yleisölle

Suomen hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa, että Suomessa vallitsee koronavirusepidemian takia poikkeusolot. Hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 toimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Poikkeusolot vaikuttavat laajasti myös kulttuurikentän toimintaan ja talouteen.

Tilanteesta johtuen Taidemaalariiitto on tehnyt seuraavat päätökset (päivitetty 15.10.2020):

  • Taidemaalariliiton henkilökunta on palannut työskentelemään Erottajankadun toimistolle, mutta työskentelee osittain vielä etänä, joten kannattaa sopia tapaamiselle aika. Olemme tavoitettavissa myös sähköpostilla ja puhelimitse. Katso yhteystiedot: https://www.painters.fi/yhteystiedot/
  • tm•galleria on jälleen avoinna normaalisti. Keväältä siirretyt näyttelyt järjestetään pääasiassa syyskaudella 2020. Uusi näyttelyohjelma on päivitetty nettisivuille (muutokset mahdollisia). tm•galleriassa vierailevien suositellaan käyttävän maskia.
  • Tarvikevälitys on avoinna normaalisti ja Tarvikevälityksen henkilökunta on tavoitettavissa Erottajankadun liikkeessä. Tarvikevälityksessä asioidessa asiakkaiden suositellaan käyttävän maskia.
  • Liiton kevään perutut tilaisuudet pidetään syksyllä 2020 – keväällä 2021.

Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia ja teemme niiden perusteella tarvittavia lisäpäätöksiä liiton toimintaa koskien.


Taidemaalariliiton hallitus