Taidemaalariliiton toiminta koronavirusepidemian aikana

TAIDEMAALARILIITON TOIMINTA KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA – tiedoksi yleisölle

Suomen hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa, että Suomessa vallitsee koronavirusepidemian takia poikkeusolot. Hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 toimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Poikkeusolot vaikuttavat laajasti myös kulttuurikentän toimintaan ja talouteen.

Tilanteessa johtuen Taidemaalariiitto on tehnyt seuraavat päätökset:

  • Taidemaalariliiton henkilökunta on siirtynyt työskentelemään etänä 31.5. asti ja on tavoitettavissa sähköpostilla ja puhelimitse. Katso yhteystiedot: https://www.painters.fi/yhteystiedot/
  • tm•galleria on suljettu 7.6.2020 asti. Keväältä siirtyvät näyttelyt järjestetään pääasiassa syyskaudella 2020. Uusi näyttelyohjelma on päivitetty nettisivuille (muutokset mahdollisia).
  • Tarvikevälitys on toistaiseksi avoinna normaalisti ja Tarvikevälityksen henkilökunta on tavoitettavissa Erottajankadun liikkeessä.
  • Liiton tilaisuudet kevään osalta peruuntuvat, ellei toisin ilmoiteta.
    -Croquis-piirustusillat koko loppukevään osalta on peruttu.
    -Taidemaalariliiton vuosikokous siirretään toukokuulta syyskuulle 11.9.2020.

Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia ja teemme niiden perusteella tarvittavia lisäpäätöksiä liiton toimintaa koskien.


Taidemaalariliiton hallitus