pitchauskurssi

Pitch your art! -valmennus

 

PÄIVITYS 24.11.2020: Valmennus on peruttu koronarajoitusten takia! Valmennus siirretään toiseen ajankohtaan, ilmoitamme tästä ilmoittautuneille myöhemmin. Kurssille on pari paikkaa vapaana, ole yhteydessä jäsensihteeriin, jos kiinnostuit: johanna.lemettinen(at)painters.fi

 


Aika: su 29.11.2020 klo 9.00-12.00
Paikka:
tm•galleria, Erottajankatu 9 B, 00130 Helsinki
Koulutuksen opettaja: Elsa Ervasti, valmentaja

Pitchaus on napakka esitys oman osaamisen, taiteen tekemisen tai esimerkiksi palvelun pääkohdista. Hyvä pitchaus ottaa huomioon myös sen, kenelle se on osoitettu.
Kurssi on ilmainen Taidemaalariliiton jäsenille. Kurssille mahtuu 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Onko vaikea myydä omaa osaamistaan? Onko haastavaa puhua omasta taiteesta muille?

Osallistu valmennukseen, jossa oman työn esittely on sallittua ja jopa toivottua. Valmentavien tehtävien avulla käydään perusteellisesti läpi esiintymis- ja puhetaitoja sekä luovien alojen pitchejä. Mukana on myös taidealan onnistuneita esimerkkitarinoita.

Kuvituskuva koulutuksesta

Opit koulutuksessa teemoittamaan omaa työskentelyäsi ja sanoittamaan sitä entistä paremmin. Opit myös rakentamaan myyvän esittelyn ja tuomaan esiin kiinnostusta herättäviä näkökulmia esitykseesi. Valmennus huipentuu open stage-tyyliin, jolloin lopussa osallistujilla on mahdollisuus pitchata muille osallistujille ja saada rakentavaa palautetta muilta osallistujilta sekä valmentajalta!

Koulutuksen opettaja Elsa Ervasti on filosofian- ja teatteritaiteen maisteri sekä viestinnän ammattilainen, joka on opettanut ja valmentanut satoja suomalaisia luovan alan tekijöitä sekä start up- ja pk-yrittäjiä esiintymisessä ja pitchaamisessa. Syksyllä 2020 ilmestyi Elsan ja Joonas Turusen esikoistietokirja ”Pitch! – innostavan tiivistämisen taito”, jossa käsitellään myös taiteilijoiden pitchaustaitoja (Kustantamo S&S).

Ennakkotehtävä: Voit valmistautua kirjoittamalla 2-3 lauseen esittelyn taiteellisesta työskentelystäsi / taiteestasi / yrityksestäsi / taidepalvelustasi. Mieti myös etukäteen, kuka on potentiaalinen taiteesta kiinnostunut ostaja / asiakas / yhteistyökumppani / rahoittaja, jolle valmistella pitchausta valmennuksessa. Tuo esittelyteksti mukanasi koulutukseen.

Mukaan tarvitset muistiinpanovälineet. Osallistujille on järjestetty kahvitarjoilu.

Koronaohjeistus: Ethän tule kipeänä koulutukseen. Taidemaalariliitto vahvasti suosittelee kasvomaskin käyttöä. Osallistujille tarjotaan kasvomaski ja tilassa on myös käsidesiä käyttöön sekä mahdollisuus käsien pesuun.

Tervetuloa mukaan!

Kirjan kansikuva

Elsa ja Joonas Turunen: ”Pitch! – innostavan tiivistämisen taito”