Avoin työpaikka Tarvikevälityksessä

Avoin työpaikka: Myyntivastaava

Taidemaalariliitto ry etsii myyntivastaavaa Taiteilijatarvikevälitykseen

Taidemaalariliitto on noin 1 500 jäsenen valtakunnallinen yhdistys, jonka tehtävänä on työskennellä maalaustaiteen edistämiseksi, valvoa kuvataiteilijoiden ammatillisia ja sosiaalisia etuja sekä tarjota taiteilijan ammatissaan tarvitsemia palveluja.

Taidemaalariliitto ylläpitää Taiteilijatarvikevälitystä osana jäsenpalveluiden kokonaisuutta.
Tarvikevälityksen toiminta ei ole voittoa tavoittelevaa. Tarvikevälitys keskittyy ammattitaiteilijoiden tarvikkeiden välitystoimintaan liiton jäsentaiteilijoille (mm. maalausaineet, pohjustusaineet, kankaat ja siveltimet jne.). Tarvikevälityksen toiminta koostuu Helsingissä sijaitsevan myymälän toiminnasta sekä Taidemaalariliiton jäsenille avoinna olevasta verkkokaupasta.

Myyntivastaavan tehtäviin kuuluu:
Tarvikevälityksen toiminnan itsenäinen organisointi Taidemaalariliitto ry:n toimintasuunnitelman ja budjetin mukaisesti. Työssään myyntivastaava:

  • vastaa Taiteilijatarvikevälityksen kehittämisestä ja toiminnan suunnittelusta
  • vastaa Taiteilijatarvikevälityksen tuotevalikoimasta, tuotteiden tilaamisesta, hinnoittelusta, inventaarion koordinoinnista, verkkokaupan ylläpitämisestä ja kehittämisestä sekä oman maahantuonnin lisäämisestä ja kehittämisestä
  • vastaanottaa asiakastilaukset ja vastaa niiden lähettämisestä
  • vastaa asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä myymälässä
  • vastaa Taiteilijatarvikevälityksen laskutuksesta ja kuukausiraportoinnista

Etsimme myyntivastaavaksi aikaansaavaa, järjestelmällistä ja kehittämisorientoitunutta henkilöä. Tehtävään parhaimman taustan antaa kaupallisen alan koulutus ja/tai kaupallisen alan työkokemus. Tehtävässä vaaditaan hyviä it-taitoja ja valmiutta käyttää erilaisia taloushallinnan ohjelmistoja. Toivomme työhön valittavalta hakijalta lisäksi asiakaspalvelukokemusta, myyntineuvottelutaitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.

Työsuhde alkaa 4.10.2022 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsopimus on määräaikainen 31.12.2024 saakka. Työsuhteessa on 6 kuukauden koeaika.

Työaika on 40 tuntia viikossa, työaikaan kuuluu 60 minuutin lounastauko. Myyntivastaavan kuukausipalkka on 3100 euroa. Työn suorituspaikka on Taidemaalariliiton Taiteilijatarvikevälitys Erottajankadulla Helsingin keskustassa.

Pyydämme ilmoittamaan hakemuksessa suosittelijat ja heidän yhteystietonsa.

Haastattelut pyritään järjestämään syyskuussa viikoilla 36 ja 37. Olemme tätä ennen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin.

Hakemus ja ansioluettelo tulee lähettää yhtenä pdf-tiedostona (enimmäismitta yhteensä 5 sivua) viimeistään maanantaina 29.8.2022 klo 16 osoitteeseen: alina.manttari(a)painters.fi

Lisätietoja Taidemaalariliitosta ja Taiteilijatarvikevälityksestä antaa Taidemaalariliiton toiminnanjohtaja Alina Mänttäri puhelimitse (puh. 044 7664 504) seuraavina ajankohtina:

  • tiistaina 2.8.2022 klo 14–16
  • torstaina 25.8.2022 klo 14–16
  • perjantaina 26.8.2022 klo 14–16

Lisätietoja työtehtävästä ja Taiteilijatarvikevälityksen taloushallinnosta antaa taloussuunnittelija Eeva Kilpinen puhelimitse ja sähköpostitse 15.–29.8.2022 välisenä aikana (puh. 044 722 0733, eeva.kilpinen(a)painters.fi).